Cart / 0 Items

Bio

Hanne Beutels is het Belgische handtassenlabel dat in 2010 werd opgericht door Hanne Beutels zelf. Los van seizoenen en trends, en wars van massaproductie, kiest deze selfmade woman resoluut voor kleine, duurzame collecties in beperkte oplage. Altijd uniek en handgemaakt in eigen atelier. Resultaat? Tonnen eigenheid en creativiteit in de vorm van een unieke handtas als onmisbaar accessoire in elke garderobe.

Dromen. Durven. Doen.

Het begon met liefde voor stoffen en texturen aan oma's naaimachine. Het was de onuitputtelijke drang tot perfectie en experimenteren waardoor interieurarchitecte Hanne Beutels de lat steeds hoger ging leggen. Het was uiteindelijk volharding en durf waarmee ze in 2010 haar eigen handtassenlabel uit de grond stampte.

Duurzame eenvoud.

Hanne houdt van eenvoud met een twist en dat zie je ook in haar ontwerpen. Elk ontwerp is het resultaat van een combinatie van gerecycleerd leder en textiel, het gebruik van plantaardig gelooid leder, eenvoudige lijnen en een fijn, speels detail of opvallend kleuraccent.

"Ik werk heel intu├»tief en elk detail moet kloppen. Een handtas bepaalt mee je outfit. Zelf draag ik weinig accessoires, met uitzondering van een armband, maar een handtas mag nooit ontbreken."  

- Hanne Beutels -